• Previous :  
  •  - 


  • Next up :  
  •  - 

Lang geleden begon het voor Rob Achterkamp allemaal met het bouwen van kleine FM-zenders en compressoren/limiters. Want ja, het moest toch ook lekker klinken op de radio.

Het resulteerde allemaal al snel in het opstarten van een aantal piratenstations in zijn woonplaats Deventer. Echter, dankzij een zeer fanatieke lokale politieagent duurde dat allemaal veel te kort, wat trouwens ook gold voor andere pogingen.

Helaas… een radiostad met een aantal goede piraten zoals bijvoorbeeld Nijmegen zou Deventer nooit worden..

Toen kwamen er – we hebben het nu over begin jaren 90 – de legale lokale radiostations, maar om verschillende redenen stopte dat na een aantal jaren ook.

Na een relatief lange periode niet veel met radio bezig te zijn geweest, heeft Rob in 2016 voorzichtig zijn oude passie weer opgepakt en is begonnen met een uurtje radio op een lokaal radiostation in de achterhoek. Dat groeide uit naar “Rob op Woensdag, een radioprogramma waarin je muziek hoort uit 5 (eigenlijk 6) decennia popmuziek.

Rob is in het verleden te horen geweest op piratenstations met welluidende namen als “Radio Actueel”, “City Star Radio” en “Radio Continu”. Daarnaast heeft hij als bestuurslid, technicus en DJ gewerkt voor het destijds immens populaire lokale radiostation “Deventer FM “en heeft hij een muziekprogramma gemaakt voor “Achterhoek FM”.


Adverteren op DLite

Adverteren op de radio is duur! Een vaak gehoorde uitspraak, die niet altijd klopt.

Adverteren bij DLite is namelijk erg voordelig, in sommige gevallen zelfs (bijna) GRATIS. Hoe dat zit, willen we je graag uitleggen. Mail vandaag nog naar adverteren@dlite-am.nl voor meer informatie en 1 van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

DLite zendt uit via de ether in Noord- en Oost-Nederland op AM1224 en online zijn we uiteraard wereldwijd te ontvangen.

Dagelijks bereiken we veel luisteraars, dus: ADVERTEREN OP DLite, WERKT!!!