• Previous :  
  •  - 


  • Next up :  
  •  - 

Mijn naam is Wouter, geboren op 19 Januari 1981 te Leidschendam en wonende in Zoetermeer. ik heb geen DJ naam omdat toen ik begon met mixen  ik inspiratieloos was. Ik gebruik altijd mijn eigen naam bij contacten en wanneer ik ergens een mix upload. Maar mocht je nog een leuke naam weten sta ik daar natuurlijk voor open.

Ik mix graag Techhouse, Afro House, EDM en commercial dance versies van bekende commerciële nummers, top 40 van het heden en verleden. Het leuke daarvan vindt ik dat meerdere bekende populaire nummers welke vaak van origine verschillende genres zijn nu allemaal lekker dansbaar zijn maar wel heel herkenbaar blijven

Mijn hele leven ben ik al met muziek bezig, van het maken van radio programma’s,  drive-in disco shows verzorgen tot de techniek en onderhoud  van het geluid en zender zelf. Enkele jaren geleden een pioneer controller gekocht om  eens te proberen of het mij zou lukken om te mixen, en na een tijdje oefenen kreeg ik het aardig in mijn vingers, eerst wat vrienden en collega’s eens wat opnames laten horen en deze waren enthousiast. Inmiddels worden mijn mixjes op diverse zenders uitgezonden.

Mensen kunnen mijn mixjes beluisteren via mijn mixcloud account, voor degene die het leuk vinden om meer van mij te horen.

Social media Wouter van der Heijden

Wout in tha Mix!

Wouter van der Heijden draait de lekkerste beats, in een gevarieerde mix van oude en nieuwe muziek. Old meets new! Lekker in de partystemming komen, maar wel met hier en daar een flashback naar het verleden en het heden. Laat de beats je meenemen in een muzikale tijdreis!

Zaterdag
Meer weten over Wout in tha Mix!?
Wouter van der Heijden

Adverteren op DLite

Adverteren op de radio is duur! Een vaak gehoorde uitspraak, die niet altijd klopt.

Adverteren bij DLite is namelijk erg voordelig, in sommige gevallen zelfs (bijna) GRATIS. Hoe dat zit, willen we je graag uitleggen. Mail vandaag nog naar adverteren@dlite-am.nl voor meer informatie en 1 van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

DLite zendt uit via de ether in Noord- en Oost-Nederland op AM1224 en online zijn we uiteraard wereldwijd te ontvangen.

Dagelijks bereiken we veel luisteraars, dus: ADVERTEREN OP DLite, WERKT!!!