• Previous :  
  •  - 


  • Next up :  
  •  - 

Al heel mijn leven heb ik een passie voor muziek.
Van jongs af aan luisterde ik al de hele dag muziek, of het nou rustige muziek was om in slaap te komen of de hits van Billy Joel..
Er stond altijd wel een radio aan.

Toen ik 20 jaar was, was ik veel bezig met designen van websites en zoeken naar uitdagingen, en op dat moment kwam ik al gauw in aanraking met diverse radio stations en voice-overs zoals Rico van Amstel. En zo ben ik altijd op zoek blijven gaan naar een uitdaging.

In 2022 had ik een gek idee om met het verjaardagsgeld iets te doen, maar ik wist niet wat..  Ik ben op zoek gegaan op diverse websites en toen kwam ik een leuke DJ mixer tegen, en toen dacht ik "wat een leuke uitdaging om te proberen". een tijdje heb ik lekker lopen spelen met wat er mogelijk was op dit gebied, diverse genre's geprobeerd van Tech House, Bass House en een variatie van remixes. en zo ben ik blijven oefenen wanneer ik er tijd voor had.

Begin 2023 kwam ik weer naar een lange tijd in contact met Alfred Hof voor een website voor een radio station. Uiteindelijk werd dat DLite 1224 AM.. Waar we heel trots op zijn. Wij zullen elke dag blijven ontwikkelen met het station/vormgeving en de website om uiteindelijk iets perfects neer te zetten.

Elke week maak ik een unieke mix van 2 uur lang, van het relaxte Tech House, de house hits van nu tot het diepere techno om het feest gevoel in je zatedagavond te blazen. De mixen zijn altijd terug te beluisteren op mijn Mixcloud pagina en youtube channel.

Social media Bas Snijder

Turn up the BasS

Turn up the BasS is een 2 uur durende mix met de lekkerste housemuziek. Set 1 zal vooral een lekker inkomende mix zijn, om jou een partygevoel te geven.
Met set 2 gaan wij knallen met de lekkerste house- en dancehits, tot de dikste techno beats!

Zaterdag
Meer weten over Turn up the BasS?
Bas Snijder

Adverteren op DLite

Adverteren op de radio is duur! Een vaak gehoorde uitspraak, die niet altijd klopt.

Adverteren bij DLite is namelijk erg voordelig, in sommige gevallen zelfs (bijna) GRATIS. Hoe dat zit, willen we je graag uitleggen. Mail vandaag nog naar adverteren@dlite-am.nl voor meer informatie en 1 van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

DLite zendt uit via de ether in Noord- en Oost-Nederland op AM1224 en online zijn we uiteraard wereldwijd te ontvangen.

Dagelijks bereiken we veel luisteraars, dus: ADVERTEREN OP DLite, WERKT!!!