• Previous :  
  •  - 


  • Next up :  
  •  - 

Rico begon zijn radiocarrière in de jaren 90 bij Stadsradio Rotterdam wat in die dagen gold als de grootste lokale omroep van Nederland. Een tijdlang was dit zelfs de best beluisterde radiozender in het Rijnmondgebied. Rico was ook te horen op Stadsradio Den Haag, City FM Amsterdam en Radio NRG.

Van lokaal en publiek naar regionaal, nationaal en zelfs internationaal commercieel was Rico in de jaren die volgde een vaste waarde in programmeringen bij Coastline FM, Hot Radio, Radio 8FM, Decibel, JAMM FM, Holland FM in Spanje, Loopreizen Radio en 4EVER49 Radio.

Rico is niet alleen presentator. Ook technisch en redactioneel weet hij zijn mannetje te staan. Functies als station manager, programmaleider, music director, drive-in deejay (538, Veronica, Tros en Radio 10 Gold) en voice-over zijn hem niet vreemd. In die laatste hoedanigheid produceert hij commercials (reclameboodschappen), promo's en jingles. Daarnaast is Rico professioneel stemacteur. Een media-duizendpoot die zijn weg gevonden heeft naar DLite-AM 1224!

Rico van Amstel hoor je samen met Elly van Loenen elke werkdag van 16:00 tot 17:00 uur op DLite-AM met Oud Is Goud! 


Oud is goud

Oud is Goud is een horizontaal radioprogramma met Rico van Amstel op DLite.

Het format is voornamelijk classics van de 70's, 80's, 90's en een enkele 00's of 60's hit. Informatie over de artiesten, hitnoteringen, feitjes van de dag en de verjaardagen met Elly van Loe...

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Meer weten over Oud is goud?

Oud is goud TOP 25

Zaterdag
Meer weten over Oud is goud TOP 25?

Oud is goud TOP 25 (herhaling)

Zondag
Meer weten over Oud is goud TOP 25 (herhaling)?
Rico van Amstel

Adverteren op DLite

Adverteren op de radio is duur! Een vaak gehoorde uitspraak, die niet altijd klopt.

Adverteren bij DLite is namelijk erg voordelig, in sommige gevallen zelfs (bijna) GRATIS. Hoe dat zit, willen we je graag uitleggen. Mail vandaag nog naar adverteren@dlite-am.nl voor meer informatie en 1 van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

DLite zendt uit via de ether in Noord- en Oost-Nederland op AM1224 en online zijn we uiteraard wereldwijd te ontvangen.

Dagelijks bereiken we veel luisteraars, dus: ADVERTEREN OP DLite, WERKT!!!