• Previous :  
  •  - 


  • Next up :  
  •  - 

Als jong knaapje van vijftien startte Erwin als jock bij piraat Radio Amor in 'Bliek City' (oftewel Gorinchem). Hij ontwikkelde zich snel en werd op z'n achttiende al gevraagd door de toenmalige zeezender Radio Monique om plaatjes op zee te komen draaien.
Dus toog Erwin naar The Ross Revenge, het schip dat feitelijk eigendom was van Radio Caroline. Het kon niet uitblijven, binnen korte tijd was Bliek ook in het Engels via Caroline te horen.
Na Radio Monique volgden de zeezenders Radio 819 en Radio 558.
In Rotterdam was Erwin voor de eerste maal te beluisteren via Free Radio Rotterdam, daarna op Europoort Radio en vervolgens werd het Stads Radio Rotterdam.
Hij was de presentator van het programma 'Hard Core Power', bekend om onder andere 'Honderd Piek' of 'n Kale Kop', de Chips-eet wedstrijd en de vele mixers.

In de lente van 1997 heeft Erwin Stads Radio ingeruild voor o.a. werk bij Hitradio Veronica en Channel X. Elke zaterdagmiddag hoor je Erwin op DLite, via de middengolf op AM1224. Niet vanaf de Noordzee, maar heerlijk vanuit een warme studio aan wal!


ONFIRE

Elke zaterdagmiddag, dampende dance op je radio.

Erwin hoor je van 16.00 tot 18.00U met ONFIRE! De ideale aanloop naar jouw zaterdagavond.

Zaterdag
Meer weten over ONFIRE?
Erwin van der Bliek

Adverteren op DLite

Adverteren op de radio is duur! Een vaak gehoorde uitspraak, die niet altijd klopt.

Adverteren bij DLite is namelijk erg voordelig, in sommige gevallen zelfs (bijna) GRATIS. Hoe dat zit, willen we je graag uitleggen. Mail vandaag nog naar adverteren@dlite-am.nl voor meer informatie en 1 van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

DLite zendt uit via de ether in Noord- en Oost-Nederland op AM1224 en online zijn we uiteraard wereldwijd te ontvangen.

Dagelijks bereiken we veel luisteraars, dus: ADVERTEREN OP DLite, WERKT!!!