• Previous :  
  •  - 


  • Next up :  
  •  - 

Ik heb in de jaren 90 gewerkt als dj op 3FM, De Gouden Uren en Tros Nachtwacht gepresenteerd. In die jaren begon ik bij de ziekenomroep in Deventer. Daarna bij Deventer FM pionieren! Vervolgens in mijn Fiat Panda door midden en oost Nederland gescheurd en bij veel stadions gedraaid. Uiteindelijk begaven mijn schrijfremmen het dus het pandaatje werd snel vervangen toen ik naar 3FM ging. Ik kwam op 3FM terecht omdat ik een cassettebandje stuurde naar Frits Spits die destijds stopte met zijn programma. Ik verwachtte er totaal niets van. Toen belde Tom Blomberg, eigenlijk alleen voor mijn stem om jingles in te spreken voor het programma “Kans”, wat toen werd gelanceerd op 3FM voor nieuw talent. Eenmaal in de studio heb ik flink gezeurd dat ik ook graag “Kans” wilde presenteren. Vervolgens kreeg ik die kans dus ook en mocht ik 1 maand dit programma met eigen invulling presenteren. Daarna aan de slag bij de Tros om op 3FM als enige vrouw ooit de Gouden Uren te presenteren. Daarnaast presenteerde ik Tros Nachtwacht in de nachtelijke uren. Dat was een geweldige ervaring! Uiteindelijk werkende bij Radio10 Gold nam ik de Golden Lovesongs voor mijn rekening. Daar ben ik van een sneltrein naar een boemeltje gegaan qua presentatie. Toen kwam de rust in mij. Radio zit in mijn bloed. Heb vroeger de kneepjes van het vak mogen leren van o.a. Tom Mulder, Peter van Dam en Daniel Dekker en bovenal van mijn collega's destijds. Het belangrijkste is dat je als radio dj vooral jezelf bent en je emoties durft te tonen, dat je het doet voor de luisteraars. Na een lange radiostilte heb ik van medio 2022- tot begin 2024 de “antenne” weer opgepakt bij de lokale radio in Deventer. Ik vind radio maken weer heerlijk om te doen, fijne muziek uitkiezen en alles wat er bij komt kijken. Mijn passie ligt in het brengen van een stukje rust op de radio, even ontsnappen uit de dagelijkse realiteit. Iets dat raakt. Zeker in deze drukke en vluchtige tijden. Mijn inspiratie voor Lovewaves is een mix van mijn eigen ervaringen maar ook veel van Jan van Veen's Candlelight, waar ik vroeger als tiener heel veel naar luisterde. In zomer 2023 heb ik Jan ontmoet. Dat was een geweldige ervaring. Naast prachtige verhalen over vroeger en radio maken, heeft Jan mij fijne adviezen gegeven. Zijn complimenten hebben mij echt diep geroerd. In elke uitzending zit een klein stukje Jan, waarin ik de tekst van “Meer” citeer als einde van elk programma die ik maak. Zo neem ik Jan altijd een klein beetje met mij mee. Ik maak Lovewaves met veel plezier, passie, liefde, mindfulness, af en toe een gedichtje en verzoekjes van de luisteraars. Hiervoor kunnen mensen mij mailen op verzoek@lovewaves.nl Veel liefdevol luisterplezier gewenst


Lovewaves

Een easy listening programma met de mooiste lovesongs, lovestories, gedichtjes en muziekverzoeken. Elke dinsdag- en vrijdagavond op DLite!

Vrijdag
Meer weten over Lovewaves?
Ilse de Graaff

Adverteren op DLite

Adverteren op de radio is duur! Een vaak gehoorde uitspraak, die niet altijd klopt.

Adverteren bij DLite is namelijk erg voordelig, in sommige gevallen zelfs (bijna) GRATIS. Hoe dat zit, willen we je graag uitleggen. Mail vandaag nog naar adverteren@dlite-am.nl voor meer informatie en 1 van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

DLite zendt uit via de ether in Noord- en Oost-Nederland op AM1224 en online zijn we uiteraard wereldwijd te ontvangen.

Dagelijks bereiken we veel luisteraars, dus: ADVERTEREN OP DLite, WERKT!!!